Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از روز دوشنبه تصاویری مربوط به سگ کشی از طریق تزریق اسید در شبکه های اجتماعی منتشر شد که به سرعت واکنش دوستداران محیط زیست و حیات وحش را برانگیخت.

در پی شدت اعتراضات در فضای مجازی اسماعیل نعمت زاده شهردار کهریزک در همان روز واکنش تدافعی انجام داد و با تکذیب این خبر گفت: از منتشر کننده این تصاویر شکایت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح دیروز هم حناچی شهردار تهران اعلام کرد: این فیلم متعلق به سال 96 است، اما ما برای کاهش حساسیتها به این موضوع پیمانکار را خلع کردیم.

اما ساعتی بعد سید آرش حسینی میلانی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با انتشار توئیتی نوشت: متاسفانه خبر تزریق و کشتار سگها صحت دارد و توسط یکی از پیمانکاران شهرداری انجام شده است و مقصرات این حادثه برخورد سازمانی خواهد شد.

اما نکات قابل تامل دیگری در این حادثه وجود دارد، که این توئیت برای پاسخ به آن کافی نیست.

اول اینکه برخورد سازمانی و خلع مسئولیت، حداقل اقدامی است که شهرداری تهران انجام می دهد و از آنجایی که برابر قانون حیوان آزاری جرم محسوب می شود، خواسته دوستدارن حیات وحش و محیط زیست معرفی عاملان و آمران سگ کشی به مراجعه قضایی است.

دوم اینکه شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران قراردادی به مبغ 1 میلیارد و 700 میلیون تومان با شرکت «آریا دام پرور البرز» بسته که موضوع آن « فعالیت های کلینیکی و نگهداری نقاهتگاه سگ های غیر مفید مراکز آراد کوه» بسته است و اکنون این سوال پیش می آید که حالا بعد از صدور قرار خلعیت برای پیمانکار تکلیف آن 1 میلیارد و 700 میلیون تومان چه می شود.

نکته قابل توجه این است که اگرچه شهرداری تهران اعلام کرده که تصاویر منتشر شده مربوط به ۲ سال گذشته است، اما قرارداد شهرداری با پیمانکار متخلف از تاریخ ۱۰ تیر ۹۷ اغاز شده است.

سید آرش حسینی میلانی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در مورد برخورد قضایی هم در حال جمع آوری مستندات هستیم تا به شکل موثر ترتیب اثر داده شود.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران  تصریح کرد: اگرچه گفته می‌شود که این فیلم متعلق به سال 96 است اما مستنداتی وجود دارد که نشان می‌دهد سگ‌کشی به اشکال مختلف همچنان ادامه داشته و پیمانکار مرتکب این تخلف شده است.

او با بیان اینکه ممکن است سگ‌کشی فعلی مانند آنچه که در فیلم نشان داده می‌شود از طریق تزریق اسید نباشد، اظهار کرد: از آنجایی که افراد موثقی به من مستنداتی ارایه داده‌اند که همچنان اقدام به سگ‌کشی می‌شود لذا اصل موضوع سگ‌کشی از نظر من صحت دارد.

میلانی  با تاکید بر اینکه پیمانکار این پروژه باید در لیست سیاه قرار گیرد و دیگر به آن پروژه‌ای سپرده نشود، اظهار کرد: تنبیه اصلی، این است که پیمانکار حذف می‌شود، ولی گزارشاتی هم که ناظر کارفرما ارائه کرده باید به دقت بررسی شود تا مشخص شود در چه مقطع زمانی این تخلف رخ داده است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مبنای ما در حادثه سگ‌کشی تنها فیلم انتشار یافته در روزهای اخیر نیست، گفت: بر اساس مستنداتی که به کمیته محیط زیست شورا رسیده، در چند ماه اخیر هم سگ‌کشی انجام شده است.

بیشتر بخوانید؛ توضیحات شهرداری تهران در مورد کشتار سگ‌ها با آمپول اسید

حالا حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران هم دست به کار شده تا با بررسی این موضوع به سرنخهای قابل استناد دست یابد.

او پس از پیگیری‌های خود با انتشار عکسی از لاشه سگها در توئیتی نوشت: متاسفانه کشتار فجیع سگهای خیابانگرد صحت دارد... در بازدید شب گذشته‌ام از محوطه، شاهد حضور خودروی حامل لاشه سگ‌ها در محل بودم!

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اجتماعی اخبار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است

اکبر شوکت در انتقاد از واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس اظهار داشت: صحبت‌های مسئولانِ وزارت کار نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

به گزارش ایلنا، از قرار معلوم تصمیم وزارت کاری‌ها برای واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس جدی است. این موضوع طی دو ماه اخیر بار‌ها از زبانِ وزیر کار و معاونِ روابط کارش مطرح شده است. وزیر کار می‌گوید لایحه‌ای که در این خصوص نوشته شده مراحلِ پایانی تدوینش را می‌گذراند و رعیتی فرد نیز در تازه‌ترین اظهاراتش گفته: «برخی نمایندگان در سنوات گذشته مدام ایراد می‌گرفتند که چرا این تصمیم یا آن تصمیم درباره مزد گرفته شده است که ما در پاسخ راه حل را در سپردن این تصمیم به خود نمایندگان دیدیم، زیرا آنان بهتر از ما تصمیم خواهند گرفت!»

اکبر شوکت (نماینده کارگران) در اعتراض به تلاش برای واگذاری تعیین دستمزد به مجلس گفت: صحبت‌های این مسئولان نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است، تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از کشور‌های جهان، تشکل‌های کارگری آنقدر قدرت دارند که بتوانند مطالباتِ کارگران را مطرح و برای آن سازماندهی کنند. در اینجا می‌خواهند همان حقِ تعیینِ یک بار در سالِ دستمزد را هم از کارگران و نمایندگانِ آن‌ها بگیرند.

شوکت گفت: قانون کار برای حمایت از کارگران است تا آن‌ها بتوانند در مذاکره با کارفرمایانی که از قدرتِ بیشتری برخوردارند، حقوق خود را بگیرند. سه جانبه‌گرایی در قانون کار آمده و سازکاری برای تعیین دستمزد و تصمیم‌گیری برای سایر مسائل کارگران است. اگرچه سه جانبه گرایی آنطور که باید اجرا نمی‌شود و نظرِ نمایندگانِ کارگری از قدرتِ لازم برای تصمیم‌گیری برخوردار نیست، اما ظاهرا وزارت کار همین حد را هم تحمل نمی‌کند.

نماینده کارگران گفت: در قانون اصل مذاکره و پایه‌های مشارکت اجتماعی دیده شده است و این نشان از مترقی بودنی قانون ما دارد، حالا چرا باید این موادِ مترقی را با لوایح و دستورالعمل‌ها از بین برد؟ پس همه تصمیمات را به دولت واگذار کنید و مانند کره شمالی همه‌ی تشکل‌ها و گروه‌ها را کنار بگذارید!

شوکت بیان کرد: پیش از این هم وزارت کار برخوردِ خوبی با تشکلِ بزرگِ کارگران ساختمانی نکرد و کانون کارگران ساختمانی را به سمتِ انحلال برد، اگرچه به طور مستقیم دستور انحلال ندادند. اما ظاهرا اینطور که پیش می‌رود، به آنجا هم می‌رسیم.

وی تاکید کرد: این رفتار‌ها ضد مردمی و مغایر با دمکراسی است و با تمام اهداف انقلاب فاصله دارد. اهداف انقلاب افزایش مشارکت مردم بود. حتی این قبیل تصمیمات خلافِ نظرات مقام معظم رهبری است. ایشان می‌گویند اقتصاد را مردمی کنید و یکی از پایه‌های مردمی کردن این است که مذاکرات رشد پیدا کند و تشکل‌ها قدرت یابند. مذاکرات تشکل‌ها باید واقعی باشد، آن‌ها باید بتوانند امتیازات اقتصادی را با مذاکره از دولت‌ها بگیرند و در قالبِ تعاونی‌ها کار را به مردم واگذار کنند.

شوکت بیان کرد: یکی از ابزار مذاکره‌ی کارگران، شورایعالی کار بود و آقای وزیر همین را هم می‌خواهد از آن‌ها بگیرد. از آقای وزیر می‌خواهیم صحبت‌های رهبری را فراموش نکند. این اقدامات، ضد دمکراسی، ضد کار تشکیلاتی و ضد کارگری است و مغایر با قانون و سخنان رهبری است. مسیرِ و عملکردِ وزیر کار نتیجه‌ای جز نابودی تشکل‌ها ندارد.

دیگر خبرها

  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • سقوط کارگر شهرداری به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • اطلاعیه شهرداری منطقه ۱۵ در خصوص افتادن یک کارگر به داخل شبکه جمع آوری آب های سطحی
  • اطلاعیه شهرداری در مورد افتادن یک کارگر به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال