Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@03:17:47 GMT

افشاگر سگ‌کشی در کهریزک تشویق شود نه بازداشت

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۲۲۲۴

افشاگر سگ‌کشی در کهریزک تشویق شود نه بازداشت

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های اخیر کلیپی در فضای مجازی از حیوان آزاری منتشر شد که در آن ادعا شده است شهرداری کهریزک اقدام به تزریق اسید به قلب سگ ها و آزار آنها می‌کند اما شهردار کهریزک گفته انتساب این کلیپ به این شهرداری از بیخ و بن اشتباه است و تکذیب می‌شود. همچنین شهردار تهران می گوید این کلیپ مربوط به سال ۹۶ است و جدید نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلیس هم در این باره گفته با حیوان آزاری برخورد می شود، اما فردی که این فیلم را منتشر کرده دستگیر و روانه زندان شده است زیرا او افکار عمومی را جریحه دار کرده است!

با انتشار این کلیپ جمعی از حیوان دوستان در مقابل شهرداری تهران با پلاکاردهایی برای حمایت از حقوق حیوانات و ضرورت تدوین و تصویب قانونی حمایت از آنها، تجمع کردند.

برخی از تجمع کنندگان دستگیر شدند و استانداری تهران قول داد موضوع را پیگیری کرده و آنها در اولین زمان ممکن آزاد شوند.

حیوان‌آزاری در ایران، با وجود تاکید اسلام بر منع حیوان آزاری جرم انگاری نشده و قوانین موجود هم قوانین زیست‌محیطی هستند و نه قوانینی در حمایت از حیوانات.

محیط زیست دولت یازدهم پیشنهاد قانون منع آزار حیوانات را در قالب لایحه و اصلاح ماده ۶۷۹ قانون مجازات اسلامی ارائه داده است که با تصویب نهایی آن ضرب و جرح، محبوس کردن، ناقص کردن اعضا، آزار جنسی و جراحی های غیرضروری شکنجه از موارد آزار شناخته شده است.

رئیس فراکسیون محیط زیست می گوید پیش نویس طرح حمایت از حقوق حیوانات و منع حیوان آزاری آماده است اما دولت و قوه قضائیه در ارائه لایحه حمایت از حقوق حیوانات تعلل کرده‌اند.

امروزه در بسیاری از کشورها حیوان‌آزاری جرم است و مجازات های سنگینی را برای حیوان آزار در نظر گرفته اند.

در ایران رسانه های رسمی و نهادهای آموزشی به افراد و کودکان نحوه برخورد با حیوانات را آموزش نمی دهند همین چند وقت پیش بود که دو مجری تلویزیون مرگ گربه بزرگمهر کاریکاتوریست کشورمان را به سخره گرفتند.

تلویزیون به طور غیر مستقیم یک نهاد آموزشی محسوب می شود چرا باید در این تریبون مرگ یک موجود زنده را به سخره گرفت مگر نه این است که تربیت افراد جامعه و کودکان ما متاثر از همین تریبونی است که حیوان آزاری را به نحوی غیر مستقیم ترویج می کند؟

چرا آموزش و پرورش در کتاب های مدارس نحوه برخورد صحیح با حیوانات را آموزش نمی دهد تا از حیوان آزاری ها در آینده جلوگیری کند؟

بنا به گفته نجفی توانا حقوقدان به روزنامه شهروند داستان های آموزشی که بیانگر مهربانی با حیوانات هستند از کتاب‌های دبستان ما حذف شده اند.

دوستی که در یکی از مدرسه های غیر انتفاعی تهران معلم است تعریف میکرد وقتی از دانش آموزان پرسیدم وقتی یک گربه را ببینید با او چکار می کنید اکثر دانش آموزان جواب دادند با سنگ او را می زنیم! چرا نهاد آموزشی ما با این دانش آموزان مواجه است؟ آیا وقت آن نرسیده که چشمهایمان را بشوییم و نسلی را تربیت کنیم که با حیوانات مهربان تر باشند؟

با توجه به اینکه در دین اسلام همیشه به مهربانی و دوستی حیوانات توصیه شده است وقت آن نیست قوانینی را در مجلس در جهت حمایت از حیوانات تصویب کنیم تا دیگر یک حیوان آزار هم در امان نباشد؟


اینجا چند سوال مطرح است که پاسخ به آن برای روشن شدن افکار عمومی ضروری است:

۱.پلیس همیشه حامی مردم و شکایت آنها از مجرمان است آیا در ماجرای کشتار سگها جای مجرم و بی گناه عوض شده است؟

۲.اگر افکار عمومی با انتشار ویدئوی کهریزک جریحه دار نمی شد آیا فعالان حقوق حیوانات و عموم مردم می توانستند در حمایت از حیوانات بی گناه اقدامی کنند؟یا اصلا ما چگونه خبر دار می شدیم که در گوشه ای از تهران سگ های بی پناه به فجیع ترین شکل کشته می شوند و چگونه این کشتار کشف و اطلاع رسانی می شد؟

۳. در این ماجرا باید از منتشر کننده این ویدئو به دلیل افشای عمل مجرمانه تشکر شود و با این عمل بقیه افراد تشویق شوند که فساد و هرگونه عمل مجرمانه را منتشر کنند تا قانون با آن برخورد کند نه اینکه درصدد بازداشت آن فرد برآیند.

۴.قوه قضائیه از هرگونه افشای فساد و بی قانونی استقبال کرده است پس چرا نتوانیم یک عمل غیر انسانی را منتشر کنیم تا درس عبرتی شود برای همه کسانی که حیوان آزاری می کنند؟

۵.با توجه به همت پلیس در برخورد با موارد قبلی حیوان آزاری و تلاش برای دستگیری فرد خاطی، اکنون از پلیس این سوال پرسیده می شود انتشار این کلیپ چه تفاوتی با کلیپ های دیگر حیوان آزاری دارد؟ آیا در اینجا تفاوت حیوان آزاری به شخص یا نهاد حیوان آزار برمی گردد؟

منبع: عصرایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سگ کشی شهرداری تهران کهریزک حیوان آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰۰ دانشجو در آمریکا بازداشت شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه واشنگتن‌پست اعلام کرد در جریان اعتراض‌ها و تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا تاکنون ۱۷۰۰ نفر بازداشت شدند.

اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشورهای جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

پایگاه خبری النشره لبنان روز چهارشنبه به نقل از رسانه‌های آمریکایی گزارش داد که «اریک آدامز» شهردار نیویورک گفته پلیس «نیویورک‌سیتی» روز گذشته ۳۰۰ نفر را در دانشگاه کلمبیا و «سیتی کالج» در تظاهرات‌های حمایت از فلسطین دستگیر کرده است.

آدامز که با شبکه تلویزیونی «سی‌بی‌اس» مصاحبه می‌کرد، مدعی شده که اکثر دستگیر شده‌ها دانشجو نبوده‌اند. وی همچنین مدعی شده که پلیس سازمان‌ها و افرادی را شناسایی کرده که به عنوان «آشوبگرهای حرفه‌ای» در تجمعات حضور داشته‌اند.

این مقام آمریکایی با هدف مسالمت‌آمیز نشان دادن برخورد پلیس با معترضان حامی غزه ادعا کرد در جریان یورش پلیس به محوله دانشگاه کلمبیا درگیری شدید بین پلیس و معترضان صورت نگرفته است.

شبکه سی‌ان‌ان دیروز چهارشنبه گزارش داد که طی روزهای اخیر دستکم یک هزار دانشجوی آمریکایی معترض علیه جنگ غزه از سوی پلیس آمریکا بازداشت شده اند.

بنابراین گزارش، این دانشجویان در ۲۵ دانشگاه مختلف در ۲۱ ایالت آمریکا بازداشت شده و روانه مراکز امنیتی شده اند.

در روزهای اخیر دانشگاه‌های مختلف آمریکا صحنه اعتراض جدی دانشجویان علیه جنگ غزه، تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و همچنین حمایت‌های مداوم واشنگتن از تل آویو بوده است.

کد خبر 6095038

دیگر خبرها

  • بیست‌ودومین شهید گمنام در شهرستان ری آرمید
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • درگذشت ناگهانی دومین افشاگر نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در کمتر از دو ماه!
  • لایحه علیه تظاهرات های حمایت از فلسطین در آمریکا تصویب شد
  • ۱۷۰۰ دانشجو در آمریکا بازداشت شدند
  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • واکنش امید نورافکن به عکس جنجالی؛ به این حیوان علاقه دارم!
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند