Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:17:33 GMT

مرگ اخلاق در سگ کشی

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۸۲۰۶۹

مرگ اخلاق در سگ کشی

به تازگی فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن فردی به سمت یک توله سگ در داخل شهر بهار شلیک می کند اما تیر منجر به تلف شدن جانور در همان لحظه نمی شود بلکه بعد از حدود ۲۰ دقیقه زجر کشیدن این حیوان تلف می‌شود.

حال اقدام این فرد برای تلف کردن سگ موجب اعتراض دوستدارن محیط زیست شده است و در تماس با مسوولان محیط زیست اعتراض خود را نسبت به این رفتار اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همواره نبود مکانی برای نگهداری سگ های ولگرد، پذیرش تنها سگ های گله و نگهبان در پناهگاه حیوانات و زاد و ولد پرشمار این گونه جانوری در شهرها موجب شده است که شمار سگ های بلاصاحب و ولگرد روز به روز در مناطق شهری و مسکونی افزایش یابد.

جولان گله ای سگ های ولگرد در نزدیک مناطق مسکونی و پرسه زدن در کوچه پس کوچه‌ها به دغدغه‌ای جدی برای خانواده‌ها تبدیل شده است و بیشتر افراد از ترس سگ گزیدگی با نگرانی از خانه خارج می شوند.

از طرف دیگر حضور سگ‌های ولگرد در مراکز تفریحی و کنار سطل‌های جمع آوری زباله نیز خانواده ها را هنگام حضور در این مناطق برای پیاده روی و تفریح با مشکل مواجه کرده است.

در اینچنین شرایطی در کنار حمایت دوستدارن حیوانات از تلف نکردن سگ ها، فشارها نیز برای ساماندهی شرایط موجود و کاهش جمعیت این گونه جانوری در شهرها افزایش داشته است.

در این میان برخی وظیفه کنترل جمعیت سگ های ولگرد را وظیفه محیط زیست می دانند اما طبق قانون این تکلیف بر عهده شهرداری است و برخی از شهردارها به علت کمبود بودجه و همکاری نکردن پیمانکاران، دست به اتلاف این گونه ها به روش «مرگ با ترحم» می‌زنند.

در این باره رییس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان بهار به خبرنگار ایرنا گفت: کنترل سگ‌های ولگرد جزو وظایف این نهاد نیست بلکه در این باره شهرداری مسئولیت‌هایی بر عهده دارد بنابراین نباید این اقدام را به محیط زیست نسبت داد.

معصومه پارچیان افزود: شهرداری در این زمینه باید طبق دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیارهای کشور عمل کند و در این باره محیط زیست موافق زنده گیری و عقیم سازی و با اتلاف آنها مخالف است.

وی اضافه کرد: چنانچه در مواقعی بر اساس ضرورت و شرایط حاکم، پیمانکاران شهرداری مجبور به اتلاف سگ شدند نیز باید بر اساس ضوابط و شرایط بهداشتی، دفن آنها صورت گیرد تا موجب انتشار آلودگی نشود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار ادامه داد: مسوولان محیط زیست تنها مکلف به نظارت بر فرایند معدوم سازی و دفن بهداشتی گونه های تلف شده هستند در حالیکه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها هنگام دفن، موضوع را به محیط زیست برای حضور و نظارت اطلاع نمی‌دهند.

فرماندار بهار نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: تیم سه نفره ای طرحی درباره نحوه و چگونگی مدیریت و کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد ارائه کردند که در صورت تاییدآن، اقدام‌های مورد نیاز در این شهرستان صورت می‌گیرد.

احسان قنبری افزود: پس از موافقت محیط زیست با طرح یاد شده با چهار شهرداری تابع شهرستان بهار وارد مکاتبه شده ایم تا بر اساس این طرح کار را پیش ببرند و شاهد کاهش پرسه زدن سگ های ولگرد و بلاصاحب در مناطق مسکونی باشیم.

برچسب‌ها همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان مراکز جمع آوری سگ های ولگرد شبکه های اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان شبکه های اجتماعی همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان شبکه های اجتماعی سگ های ولگرد محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

 به گزارش تابناک، جواد ستوده در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: محیط‌بانان شهرستان فریمان، حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان را پیدا کردند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست فریمان اظهار کرد: در بررسی‌های مقدماتی محیط‌بانان، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

ستوده عنوان کرد: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و برای بیان دقیق علت مرگ و کالبد شکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط‌زیست منتقل و ضمن نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت ۴۱ هزار و ۷۳ هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت‌جام قرار دارد.

حضور گونه‌های ارزشمندی همچون قوچ و میش، کل و بز، پلنگ و نیز تراکم پوشش گیاهی از درختان کهنسال اورس، گواهی بر پتانسیل‌های غنی در منطقه است که محلی برای زیست، ذخایر ارزشمند ژنتیکی و تنوع مطلوب زیستی به شمار می‌رود این منطقه در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان فریمان در استان خراسان رضوی واقع شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
 

دیگر خبرها

  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی