Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@02:05:17 GMT

۷۴ ضربه شلاق برای سگ کشی در گیلان

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۳۰۰۹

۷۴ ضربه شلاق برای سگ کشی در گیلان

علی اصغر روشنی اظهار داشت: دو فرد یادشده  که با بی رحمی اقدام به کشتن یک قلاده سگ در رضوانشهر واقع در غرب گیلان کرده بودند با کمک ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ،دستگیر و با همکاری واحد حقوقی این اداره کل از سوی مرجع قضایی به تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شدند.

وی ادامه داد:  آبان ماه امسال طی تماس های مردمی مبنی بر کشته شدن سگی در یکی از شهرک های این شهرستان توسط دو تن از اهالی این منطقه، ماموران یگان حفاظت به منطقه اعزام و  به جمع آوری مستندات در مورد متخلف یا متخلفان و نحوه کشته شدن حیوان بی پناه اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  پس از تحقیقات محلی دو تن از اهالی شهرک ولیعصر به مراجع قضایی معرفی شدند که در نهایت دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان و قاضی پرونده هر کدام از متخلفان این پرونده حیوان آزاری را  به تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم کرد.

تابستان امسال نیز سگی که از طبقه دوم خانه ای در شهرستان رودسر در شرق گیلان توسط یک فرد حیوان آزار به بیرون پرت شده بود از سوی اعضای یک سمن زیست محیطی نجات یافت .

شخصی که در رحیم آباد شهرستان رودسر اقدام به حیوان آزاری و پرت کردن یک قلاده سگ از طبقه دوم ساختمان نموده بود توسط ماموران یگان حفاظت این اداره شناسایی و با تشکیل پرونده تخلف به مرجع قضایی رحیم آباد معرفی شد.

پس از عمل بی رحمانه این فرد،  اعضای یک  سمن زیست محیطی  برای درمان به موقع و تیمار حیوان آسیب دیده که از ناحیه

دست و پا دچار شکستگی شده بود، اقدام کردند.حیوان آزاری یکی از انواع بداخلاقی های اجتماعی، بزهکاری یا اختلالات روانی است که موجب جریحه دار شدن افکار عمومی شده و جرم تلقی می شود. 

هرچند امور مربوط به حیوانات وحشی طبق ماده یک قانون حفاظت بهسازی محیط زیست مربوط به سازمان حفاظت محیط زیست می شود ولی از آنجایی که سازمان حمایت از حیوانات در کشور نداریم این سازمان در راستای جریحه دار نشدن افکار عمومی در راستای مقابله با حیوان آزاری در این خصوص همکاری می کند.

   

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حیوان آزاری حیوان آزاری محیط زیست سگ کشی پارسی خبر حیوان آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۳۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد